www.tz-koprivnicko-krizevacka.hr

Vijesti_2012

Vijesti događaji u 2012 godini!

Završio "TOURPHOTO 2012."

Poštovani ljubitelji fotografije!

       Suradnja Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije i Foto kino kluba „Drava“ iz Đurđevca na projektu međunarodne revije turističke fotografije - „TOURPHOTO“ traje već osam godina. Zadnjih godina tema natječaja je bila „Turizam kontinentalne Hrvatske“, a ove smo godine htjeli potaknuti što veći broj turista, ljubitelja prirode, hodočasnika i poklonika kulturnih i povijesnih znamenitosti da fotoaparatima zabilježe i ovjekovječe sve ljepote koje goste čekaju na putovanju Koprivničko-križevačkom županijom.

Register to read more...

SEMINAR „PRAKTIČNA PRIMJENA MARKETINGA U VINARSTVU“

Županijska turistička zajednica u suradnji sa Obrtničkim učilištem POUKA organizira seminar na temu „Praktična primjena marketinga u vinarstvu“ koji će se održati 17. studenoga 2012. godine u prostorijama učilišta s početkom u 11,00 sati.
U nastavku možete pronaći program i prijavnicu za seminar, a za dodatne informacije možete nazvati Turistički ured županijske turističke zajednice na broj 048/624.

 

 

Veliki meštri na Martinjskoj špelanciji u Križevima

Župan Koren i gradonačelnik Hrg poželjeli su dobrodošlicu na Martinjsku špelanciju u KriževcimaNa Strossmayerovom trgu u Križevcima je u subotu 3. studenog održana VINODA 2012. – Velika martinjska špelancija. Martinjski vinski meštri iz cijele Hrvatske su se u povorci kroz grad predstavili građanima prije nego su stigli na središnji trg gdje ih je pozdravio domaćin gradonačelnik Branko Hrg koji im je dobrodošlicu poželio i u ime župana Darka Korena.

Register to read more...

OBAVIJEST O ODGODI ODRŽAVANJA SEMINARA "TURIZAM NA SELJAČKOM DOMAĆINSTVU"

Obavještavamo Vas da se održavanje seminara „Turizam na seljačkom domaćinstvu“ odgađa za 24. studenoga 2012. godine. Satnica i program seminara ostaju nepromijenjeni.

Seminar "Turizam na seljačkom domaćinstvu"

Županijska turistička zajednica u suradnji sa Obrtničkim učilištem POUKA organizira seminar na temu „Turizam na seljačkom domaćinstvu“ koji će se održati 03. studenoga 2012. godine u prostorijama učilišta s početkom u 11,00 sati.
U nastavku možete pronaći program i prijavnicu za seminar, a za dodatne informacije možete nazvati Turistički ured županijske turističke zajednice na broj 048/624-408.
PROGRAM    PRIJAVNICA

Izložba „Četiri slikara naive“ u Trstu

 Izložbu je otvorila generalna konzulica Nevenka Grdinić, a posjetitelje je pozdravio direktor TZ KKŽ Zdravko MihevcNakon pokrajine Molise i „Muzeja rimske civilizacije“ u Rimu, promovirajući naivno slikarstvo, Turistička zajednica KKŽ je u suradnji s Generalnim konzulatom u Trstu, ovih dana otvorila izložbu „Četiri slikara hrvatske naive“.

Register to read more...

Sajam lov, ribolov, priroda i turizam - Varaždin 12.-14 listopada .2012.

altU Varaždinu je od 12. – 14. listopada 2012.g. održan 17. Međunarodni sajam "Lov, ribolov, priroda i turizam", najveća priredba ovakvog karaktera vezana uz lov i ribolov u Hrvatskoj. Na gotovo 2000 četvornih metara izložbenog prostora ponudu opreme i pribora za lov i ribolov te sadržaja vezanih uz boravak u prirodi predstavilo je oko 100 izlagača iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Register to read more...

Sajam županija na Zagrebačkom velesajmu

Djevojke u narodnim nošnjama iz Koprivničkog IvancaNa Zagrebačkom velesajmu otvoren je 19.09.2012.godine,  prvi Sajam županija pod nazivom Svi zaJedno – Hrvatsko naj. Ovu novu manifestaciju na kojoj sudjeluju sve hrvatske županije otvorio je predsjednik RH Ivo Josipović. Svi župani ili predstavnici županija predstavljeni su na centralnoj pozornici, na koju su dolazili u odgovarajućoj pratnji. Tako je našeg župana Darka Korena dopratila koprivnička olimpijka Miranda Tatari.

Register to read more...

TZ KOPRIVNICKO-KRIZEVACKA