Pošaljite fotke Vaše ukrašene kuće i okućnice

Volite Božić? Uživate u lampicama, blagdanskom ozračju, okruženi ste sobovima, kuglicama, Djedovima Mrazovima, vilenjacima?
Ako je odgovor potvrdan, ovaj je nagradni natječaj idealan za vas! Sada imate priliku spojiti ugodno s korisnim te uživati u kićenju svoje okućnice, a pritom za to biti bogato nagrađeni. Portal epodravina i županijska Turistička zajednica nagrađuji najljepše uređene i osvijetljene kuće i okućnice. Više informacija o natječaju i načinu prijave možete pronaći na portalu Epodravina. Županijska turistička zajednica za pobjednike je pripremila vrijedne poklon pakete, a fotogalerije kuća bit će objavljene na portalu Epodravina.

  

Prva nagrada je wellness paket za dvije osobe na koprivničkim gradskim bazenima Cerine koji daruje GPK Komunalac Koprivnica. Paket uključuje tjednu ulaznicu na bazene, aroma masažu cijelog tijela te finsku saunu. Sretni dobitnik će dobiti i sliku ulja na platnu Zlatka Kolareka, večeru za dvoje u restoranu Stari grad u Đurđevcu, poklon paket Orion pirotehnike, poklon paket Podravke te poklon paket Turističke zajednice.

Druga nagrada je spa paket na Cerinama za dvije osobe koji uključuje tjednu ulaznicu na bazene, aroma masažu cijelog tijela, reflekso masažu stopala. Spa paket daruje Komunalac Koprivnica. KTC poklon bon u iznosu od 200 kuna, večeru za dvoje u restoranu Klas, poklon paket Podravke te poklon paket Turističke zajednice.

Trećenagrađeni će dobiti relax paket koji uključuje tjednu ulaznicu na bazene Cerine, relax masažu, aromamasažu cijelog tijela, finsku saunu 120 minuta, što daruje GPK Komunalac, večeru za dvije osobe u Obiteljskom izletištu Novak, poklon paket Podravke i poklon paket Turističke zajednice.
Zahvaljujemo našim partnerima: GKP Komunalac Koprivnica, Podravka d.d., Zlatko Kolarek, restoran Stari grad Đurđevac, Orion pirotehnika, KTC d.d., restoran Klas Koprivnica, Obiteljsko izletište Novak Cepidlak, Pampa Tea i Pro Med.

rad slikara Zlatka Kolareka

 

 

 

TZ KOPRIVNICKO-KRIZEVACKA