Pisanici od srca prva nagrada

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije dobila je prvu nagradu Mreže za razvoj i kreativnost (MRAK) u kategoriji Kreativni inovativni turistički projekt ili proizvod u 2010. godini. Udruga MRAK je projekt 'Pisanice od srca' ocijenila najkreativnijim, što je Turističkoj zajednici naše županije dodatna potvrda kvalitete i atraktivnosti cijelog projekta. 

Ovo  vrijedno priznanje županijskoj TZ te svim sudionicima u projektu je potvrda da je projekt Pisanica od srca prepoznat kao kvalitetan, inovativan i kreativan te da je doprinos svih sudionika valoriziran na izuzetno visokoj razini.
Poticaj je to, dakako, svim sudionicima za daljnji rad u osmišljavanju novih i poboljšavanju postojećih projekata i ulaganju napora s ciljem  realizacije inovativnih i kreativnih rješenja.

- Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u Projektu Pisanica od srca i pomogli u realizaciji projekta  što je i rezultiralo ovako visokim priznanjem, stoji na kraju priopćenja Ureda TZ Koprivničko-križevačke županije.

TZ KOPRIVNICKO-KRIZEVACKA